Bakgrunn

FB

torsdag 4. juni 2015

Frost bursdag

 Forrige uke hadde minstejenta i huset 6 års dag og alle jentene fra avdelingen hennes barnehagen ble invitert i selskap. Bursdagsbarnet selv hadde valgt Frost som tema for bursdagen og mor ble satt i arbeid med å finne dekor og gjøre innkjøp. Det ble bestemt hvitt og lyseblått tema og jubilanten selv gikk i Elsa kjolen som hun fikk til jul. 

Linkene viser hvor produktene er kjøpt på Ebay.Bordet ble dekket med hvit nervøs fløyel i 5 meters lengde fra Jysk og på bordet var hvite papptallerkener og hvite servietter, blå glassbrikker i papir og blanke kopper. I taket hang små hvite honeycombs i papir sammen med en papirlenke med snøballer og lyseblå ballonger.


Jeg laget åtte små Olaf snømenn av marshmallows, lakrissnører, pynte gele og saltstenger.
(Laget disse dagen før da pyntegelen skulle stivne.)


Jeg liker at ikke godteposene inneholder andre ting enn bare godteri og liker å finne kjekke ting å putte oppi. Siden jentene som var i selskapet starter på skolen valgte jeg blyanter og viskelær å fylle med, samt tatoveringer med Elsa og Anna.


Maten på bordet var marshmallows på pinne med blå glasur og diverse strøssel i blått og hvitt.


Kaken var dekket med hvite snøkrystaller stukket ut i hvit sukkerpasta og oppå stod Elsa og Olaf figurer i plast. 

Det var en vellykket feiring for store og små og bursdagsbarnet og gjestene var fornøyd med dagen og maten. Veldig glad helgevasken ikke ble tatt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.