Bakgrunn

FB

tirsdag 20. mai 2014

Nye hagemøbler!

Endelig!

Endelig kan jeg vise bilder av terrassen og være stolt av den. Endelig, etter 5 år har jeg funnet hagemøbler som jeg liker. Endelig er sommeren og solen her og hagemøblene kan brukes.

Jubel! Hurra!

Møblene kommer fra Ikea og heter Falster. De var satt ned 20% når vi var og handlet og vi fikk dermed hele settet til redusert pris, ingenting er bedre enn det å gjøre gode innkjøp.

 "Møblene er laget av polystyren som tåler vær og vind og er enkle å vedlikeholde. Møblene er både robuste og lette ettersom stammen er laget av rustfri aluminium." Settet består av: Falster bord og 4 Falster Stoler med armlene. Oppå bordet står en blomsterpotte i sink også fra Ikea med en enkel blomst i rosa. På bordet ligger en løper i plast, kjøpt til redusert pris på Kid på slutten av sommeren ifjor. 


Ved siden av har jeg en Falster Benk som vi kan bruke til å dekke til fler rundt bordet. Til dekor på benken står et lilla fuglehus innkjøpt i fjor på ukjent butikk.

Nå mangler jeg bare å få plantet blomster og friske enda mer opp med farger ute. 

(I tillegg skulle jeg svært gjerne sett at fuglene i nabohuset snart var ute av rede sitt da de for tiden bruker vår terrasse som toalett. For å holde det rent her ute må jeg egentlig vaske gulv og møbler hver dag....)

2 kommentarer:

  1. Herlig! Og så i grått også! :) Sukk!

    SvarSlett
  2. Kjempefine hagemøbler:)
    Ha en fin dag videre :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.