Bakgrunn

FB

torsdag 23. august 2012

Torsdagsblogging!

Så var det torsdag igjen, bare en dag igjen før det er helg. Jeg har fri om torsdagene, jobber mandag, onsdag og fredag. Ny rutine fra høsten er å handle mat om torsdagen. Så har jeg god tid til det, samt at vi kan bruke lørdagen til ting vi vil og ikke ting vi må. Les: Handle mat.


Idag gikk turen til Obs. Opprinnelig for å kjøpe Dock Boots på tilbud (199,-) til ungene, men de var jo såklart tomme for de størrelsene jeg skulle ha. Ikke første gang jeg drar til Kvadrat for slike ærend, minn meg på å ringe neste gang.

Men mat var de ikke tomme for, ikke alt hvertfall. Så det ble en solid helgehandling idag for over 1000 kroner. Vi prøver å holde oss under 1000 kroner i uken, men noen ganger sprekker det. Ofte hvis man kjøper ting som varer lenge, ala mel og sukker. Mengder med dopapir eller slik. Dog var det ikke for mye slikt idag, men mat er dyrt. Blandt annet er der 7 pakker med kjøttdeig på bordet her, tenker produsere kjøttkaker igjen til helgen. Da blir det et par porsjoner til steking, også fryser vi ned.


Det ble rimelig fullt inni kjøleskapet vårt etter storhandlingen idag ja.

Så til utfordingen til dere blogglesere:

- Hvor ofte handler du?
- Handler du på tilbudsbutikker som Obs for å spare penger?
- Eller gjøres all handling i en fast butikk?
- Handler du isåfall alt i den butikken, eller bare tilbudstingene for så å handle resten på en annen butikk?7 kommentarer:

 1. Hei :)
  Vi er en familie på 2 voksne og en gutt på 6 år.
  Vi bruker 2000 i uken på mat/dagligvarer.
  Vi handler en gang i uken, gjerne torsdag.
  Vi har laget meny og handleliste før vi kommer i butikken, slik at vi vet hva vi trenger til den kommende uken. Fungerer kjempebra.
  Og utrolig deilig slippe handling hver dag. Penger sparer vi også :) Vi handler på Rema. Skal vi ha noe litt mer spennende blir det obs eller Meny :)
  God helg!
  Marianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for svar.

   Meny og handleliste er skrevet på forhånd altid her og, tilogmed elektronisk så handler etter sms.

   Slett
 2. Kjekt med ukeshandling. Jeg skriver ukesmeny hver fredag og så handler jeg utifra dette om jeg mangler noe (ofte tenker jeg på frysa når jeg skriver menyen). Storhandel skjer på rema 1000, "daglig handel" om jeg har glemt noe på Kiwi siden det ligger mellom skolen og hjemmet. På lørdagene er jeg på shopping med min mor og mormor + tre av mine søsken, og da er vi innom ICA. Handler kun ting jeg har glemt eller ting på tilbud.. Spar var "daglig handel" tidligere, men nå er kiwi nærmere. hehe.. Ble lang avhandling dette...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for svar Tonje Merethe.

   Vi har handle på Rema 1000 så lenge jeg kan huske, beste og billigste butikken. Her i Sandnes reiser vi litt lenger for å komme til "den beste" Rema 1000- da jeg synes mange av de har en tendens til å være rotete, trange og uoversiktlige.

   Nå som vi handler om torsdagen blir det garantert et par ting som er glemt og må kjøpes lørdag likevel. Da har vi en Helgø Meny like ved som er god å ha, selv om det koster mer der.

   Slett
 3. Flott og morsom blogg dette, la meg til som ny følger hos deg !
  ukeshandling er lurt. Vi er bare to stk og det blir veldig mye impulshandling, må egentlig bli flinkere på det.
  Ellers handler jeg mest på rimi/rema har inntrykk av at det er billigst? prøver også å følge med på andre tilbud og handler gjerne vaskemiddel etc på Europris, ltit prisbevisste er jo lurt å være !!
  god helg til deg - ser ut som det blir noen gode måltid i huset ditt :-)
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for svar Flisan. Inne og kikker på din blogg nå.

   Vi impulshandla mye før, spesielt da vi bodde over en Rema 1000 og kjøpte alt av mat samme dagen. Brukte nok noe mer penger da også.

   Penger spart er bra, vi er økonomiske og elsker gode kjøp!

   Slett
 4. Vi ukehandler ikke, men har planer om det. Er som regel mannen som handler og han handler aldri noe annet enn det han skal, så tror ikke det går så mye ekstra penger.
  Aner ikke hvor mye penger vi bruker på mat, men det er ikke så avskrekkende siden vi bruker mye selvskutt viltkjøtt. (har bl.a. ikke kjøpt kjøttdeig siden elgjakta i fjor høst. ;p )

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.