Jeg har laget ny middagsrett, gjen fra de geniale sidene til Rema 1000 med oppskrifter.
Ingredienser:
1 pk kjøttdeig
1 stk gulrot
1 stk løk
1,5 ss tomatpuré
Parmesan revet
Potetstappe:
1 kg poteter
1,5 dl matfløte
Fra kjøkkenskapet:
2 ss smør
3 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
2,5 dl grønnsaksbuljong
1 ss maizena
Hvis du skal lage potetstappe selv begynn med å koke potetene, bland med fløte og smør. Jeg tok den enkle løsningen og brukte potetstappe fra pose.
Skjær gulrot, løk og hviløk i terninger.
Stek til de er blanke, og ha deretter i kjøttdeigen. Stek videre til det er brunt.
Bland grønnsaksbuljong sammen med 2,5 dl vann og 1 ss maizena med 2 ss vann
Ha i 1,5 ss tomatpure og stek videre i ett minutt.
Tilsett deretter buljongen i kjøttblandingen og la det koke i 3-5 minutter.
Til slutt har du i maizena blanda med vann og rør det inn til fyllet tykner.
Smak til med salt og pepper.
Fordel potetmosen over kjøttfyllet i en ildfast form.
Strø over parmesan.
Stek på 200 grader i ovnen i 20 minutter til den er brun og fin på toppen.
Server gjerne med frisk persille oppå, eller en grønn salat.
Dette var knallgodt og frister veldig til gjentakelse. Ikke var det veldig vanskelig å lage heller. Tilogmed ungene spiste opp alt de fikk på tallerkenene sine. En sunn god middag for hele familien.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.