Bakgrunn

FB

lørdag 3. november 2012

Snart jul!


Det er blitt november allerede og det er ikke lenge før det er desember. Butikkene har begynt å senge julevarer, julepynt og julemat.

Desember er den måneden i åretmange gleder seg til, spesielt mange barn. Men også mange voksne gleder seg til jul, til å å pynte til jul og til å bruke tid med familie.

Men mye av forberedelsene til jul begynner allerede i november. Julegatene tennes, korps spiller julemusikk i gatene, juleverksted sammen med barn eller venner, kakebaking, julegaveinnkjøp, julemarked, julegaveinnpakking, drikking av julegløgg, hogging eller innkjøp av juletre, julevask pluss mye mer og jeg kunne holde på i det evinnelige med ting du kanskje skal gjøre før jul.

Jeg kjenner jeg er rimelig i rute i år, tror faktisk aldri jeg har vært så tidlig ute før. Og det er en veldig god følelse å være der. Vite at jeg slipper stresse i butikker i desember og kan heller bruke tiden på det jeg vil. Egentlig så utgår kjøpesenter og butikker de siste dagene før jul uansett, det blir for mye folk for mitt vedkommende. Da er det kun julematen som mangler å få å hus, og det skal jeg klare. Men Kvadrat lørdager før jul, enda mer søndager- det utsetter jeg ikke meg selv for.

Julegaveinnkjøpene begynte jeg allerede i slutten av august. Det beste med det er å fordele utgiftene og ikke få hele regningen på en måned. Jeg føler jeg har vært veldig kreativ i år på innkjøpene og kommet på mange smarte ting som mottaker kanskje ikke selv har kommet på at den trenger eller ønsker seg.

Men det kommer til å bli jul selv om du ikke har vasket taket på gjesterommet eller hengt ut julenek. Det er du selv som bestemmer hva du velger å prioritere før jul. Det er bare du selv som bestemmer!!
1 kommentar:

  1. Er ikke så veldig julete av meg jeg...så her er det ikke så mye som er i boks enda...men det skal vell bli jul her i huset i år også tenker jeg. Deilig å være i rute å kunne slappe av i den virkelige julemåneden da.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.