Har du overmodne bananer som egentlig er modne for å kastes?
Gjør ikke det, bruk heller denne lørdagen til å bake en deilig banankake.
Ingredienser:
150 gram smør
3 egg
2,5 dl sukker
4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 dl melk
2 modne bananer
1 ss melis
Glasur:
3 dl melis
3 ss appelsinjuice
Kokos til å strø over
Smelt smøret og avkjøl før du blander det sammen med melken. Bland alt det tørre sammen i en skål.
Visp eggedosis av egg og sukker. Bland i det tørre vekselvis med melk/smørblandingen.
Hell halvparten av røren i en form på ca 20x30 cm kledd med bakepapir. Del skiver av bananen og bre over røren, strø over melis. Ha over resten av røren.
Stek ved 175 grader i 30-35 minutter.
Avkjøl før du har på glasur av sammenrørt melis/appelsinjuice. Strø over kokos.
Server og nyt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.