Bakgrunn

FB

tirsdag 4. mars 2014

En fin start på dagen

Barn som sov til klokken var halv åtte er en fin måte å starte dagen på. Å kunne ligge i sengen mens de er på badet og steller og kler på seg selv er en annen fin måte. Når man da finner ut at vi skal gå ned i stuen og skru på barne-tv på morgenkvisten blir barna på 4 og 6 år hvertfall veldig glade. For å toppe det hele disket mor i huset opp med amerikanske pannekaker til frokost.


Kjøpte med meg denne fra butikken en dag og idag skulle de testes. Det var så enkelt at jeg ristet løs pulveret i flasken, helte oppi med kald melk og ristet godt i flere omganger før pannekakene var klare for steking. 

 

Deilige stekte tykke pannekaker som kunne minne om lapper i størrelse og konsistens. Men de smakte dog ikke så søtt og det passet jo siden det ble servert til frokost. Jeg fant frem friske blåbær og bringebær og kuttet opp en banan i skiver for å servere sammen med. Også cottagecheese og honning var deilig tilbehør.


1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.