Bakgrunn

FB

søndag 16. mars 2014

Planlegging terasse ute

Det går mot vår og jeg kom over på Internett at ute møblene har kommet til Ikea. Ifjor falt jeg så veldig for serien Falster fra Ikea til å ha ute. Endelig en serie som ikke var i sort eller andre mørke farger,  og i tillegg var det et bord jeg likte. Så fikk jeg litt penger til jul og har i tillegg bursdag (med rundt dag) nå i vår så da skal det bli fine ute møbler på meg også. 

Jeg kjøper ikke noe uten at jeg er sikker på å bli veldig fornøyd, men det vet jeg at jeg vil bli her. Finere  serie skal du lete lenge etter. Liker best at det er dus rolig farge og det er ellers en stil på møblementet jeg liker.3030,-595,- 


Lurer også på å finne et fint ute teppe i plast å ha under spisegruppen.

I tillegg lurer jeg på om det vil passe inn med en pinnestjerne på en vegg.


Til løper på bordet kjøpte jeg på salg ifjor to plastmatter i knallrosa som jeg ser for meg vil passe inn. 

Samt at jeg skal henge opp fire "tre-fisker" i blått som min far har laget. Fikk de til jul og det er to store og to små, som skal symbolisere vår familie. 

Dette var ideene så får våren og sommeren vise hvordan det kommer til å se ut!
Jeg gleder meg!

2 kommentarer:

  1. Spennande! :) Vi laga til den lille hageflekken vi har i fjor, og den blei ganske så fin. Vi har ein passelig stor altan i tillegg, men kunne godt tenkt meg litt meir ut i hagen. Lykke til :)

    SvarSlett
  2. Dette har vi sett på også, det er kjempefint! :D

    Her er målet å gjøre ferdig terrassen, med trapp og greier. ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.