Bakgrunn

FB

lørdag 13. september 2014

Sommeren er rydda bort!

Borte er lange late dager med solsteik og godt selskap på terrassen.
Borte er sommerblomster som står i full blomst og sprer farge.
Borte er fargerike tekstiler og nesten all dekor.
Borte er varmen og borte er det meste av tingene.

 ♥ Høsten er her ♥  


Men skulle det enda komme varme høstdager og varm sol en vil nyte, står enda møblene en liten stund til. Sommerblomstene er bytta ut med en potte med lyng og buskbommen er trimma. Når vi rydder møblene under presenning settes pottene på fremsiden og pynter opp for de som går forbi.

Ønsker alle sammen en god høst!

3 kommentarer:

 1. Heisann Hege og takk for koselig hilsen på bloggen min. Lampa på nattbordet mitt er fra IKEA. Iallfall skjermen. Og den gir så utrolig koselig lys! Lampefoten husker jeg ikke hvor jeg kjøpte. Ha en fin lørdagskveld

  Klemmer fra Lottemora

  SvarSlett
 2. Det er så vemodig når sommeren skal pakkes bort... Her er det meldt godvær hele neste uke, så vi holder ut litt til :o) Ha en flott kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Sommeren var jo ikke over. Det har heldigvis meldt sommer en uke til, og i mine bed har staudene begynt på andre runde, så jeg ble rent overrasket over hvor mye farge det faktisk var der ute. Jordbærplanten er til og med full blomst. Men i potter og urner er det komt på plass lyng her også.. Vakkert det også da.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.