Bakgrunn

FB

tirsdag 30. april 2013

Smak i Sandnes

En av de aller fineste butikkene som ligger i Langgata er helt nord i gata. Dette er en butikk man kan gå i lenge, men overhodet IKKE en butikk jeg har tatt med meg barna mine i. Man finner nesten alltid noe fint her inne, men ikke alltid lommeboken er enig. Ikke trenger man å kjøpe noe engang, bare å kikke holder i massevis. Det er hyggelig betjening og det viktigste er mange mange fine interiørvarer.


Butikken heter Smak Gave og Interiør. De selger mye fint fra mange merker og har også mye fargerike Rice varer helt bakerst i butikken. Overhodet ikke min stil, men veldig artig å kikke på om ikke annet.

Jeg har kjøpt endel på Smak opp gjennom tidene, det siste innkjøpet mitt herfra var "veggordet" mitt fra Dixie, les mer -her-

Smak har blogg sammen med Smaa barneklær som ligger like over gata. De har også en egen Facebook side som du finner du -her-


1 kommentar:

  1. Herlig butikk og jeg elsker ricetingene, men vi er vel generelt enige om at vi ikke har helt samme smak ;) Skal se på bloggen, visste ikke om den!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.