Bakgrunn

FB

fredag 22. februar 2013

God helg


Det er snart helg, det er slutten av februar og Mars nærmer seg faretruende. Solen skinner fra skyfri blå himmel i Sandnes, temperaturen ligger rundt 0 grader  og det ser ut til å bli en nydelig helg etter det meldingene sier, under fra Yr.noSå uansett om du har planer eller ikke, er syk eller frisk, skal bort eller være hjemme, inn eller utland, her eller der så ønsker jeg deg en riktig så God Helg!

Jeg tar helg med skinnende rent hus, nyskiftede senger, nyvaska gulv, rent bad og shina sofa. Den er støvsuget fra topp til bunn, vasket små flekker her og der og putene er til lufting på terrassen. Det ser dermed veldig tomt i sofaen på bildet, men også veldig rent og ryddig og det liker man jo. 


God helg alle sammen!!

PS! Benytter også anledningen til å minne om min Giveaway på bloggen. Trykk HER for å komme til siden og melde deg på du også. 

2 kommentarer:

  1. God helg, Hege! Jeg jobber videre med header! Har et slags mål om å bli ferdig i løpet av kvelden! Bare barna legger seg når de skal og sånn... Og så skal jeg begynne å male pulten til den nye arbeidsplassen min i kveld! Blir travelt!

    SvarSlett
  2. Herlig med nyvasket hus til helgen. Jeg vasket mitt igår...
    Ha en fin helg!

    SV: Karsten og Petra var veldig søt. Rørende, men søt.. Så bare p glede seg

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.