Bakgrunn

FB

mandag 19. mars 2012

Litt kreativ!

Av alle kreative mennesker i denne verden er jeg definitivt IKKE en av de. Men så har jeg ting jeg virkelig kan glimte til på, og være littegranne kreativ likevel.


Som med disse lyktene....
(skal finne noen sløyfer som passer litt bedre, men man tar hva man har)

Det var vel nå jeg aller helst skulle skrevet at jeg har vært så flink å gjort det selv, at det ikke var noe vanskelig eller tok noe mye tid. Men det kan jeg desverre ikke. For det har seg slik at jeg kom over disse på en blogg. Hvorpå jeg videre sendte linken på epost til min mor som er pensjonist og liker håndarbeid.

Tanken var jo egentlig at hun skulle lære meg å lage de, men under en uke senere hadde hun laget to stykker til meg. Så når jeg fikk min søster på besøk var de med, og jeg ble skikkelig overasket. Skal også sies at det faktisk ikke ser så veldig vanskelig ut, så mulig jeg vurderer og prøve selv- så jeg kanskje kan imponere min svigermor....


Her en dag fant jeg et par øredobber jeg kjøpte til en anledning som ikke har blitt brukt siden. Så gikk det opp for meg at de ville passa fint inn i interiøret på en eller annen måte, men hvilken? Tenkte litt først på å stikke de inn i et kubbelys så det ble litt likt som på dette lysfatet, men siden opphenget var på en annen måte så ble det ikke det heller.

Aha, hvorfor ikke henge de på de fine små sølvvasene mine. Disse vasene er jeg veldig glad i, de er i ekte sølv og arvet fra farfaren til mannen min. Som sagt så gjort, og slik ble det seende ut.


Sitter og ser på de nå som jeg skriver dette innlegget og er veldig fornøyd med valget. Så gjenstår det å se om de får bli værende der eller om de havner et annet sted etterhvert!

2 kommentarer:

 1. Hei:) så utrolig hyggelig at du er med på min lille giveaway&linker på bloggen din:)

  Ja, hva skulle man gjort uten flinke håndarbeidsmødre:) har en flink mor selv, men er ikke så flink til å sette i gang nye prosjekter selv:)

  Fin mandagskveld til deg:)

  Klem Kine:)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Ønsker deg en fin onsdag :)
  Vil du vinne et gavekort på 300 kr fra Solstrand Interiør kan du
  prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.