Bakgrunn

FB

mandag 28. mai 2012

Pitapizza

Når man er litt lei den samme helge/kosematen så lager man den på en ny måte. Idag er det Heges Hjemmelaget pizza som gjøres litt om. Og blir plutselig en Pitapizza


Stek kjøttdeig og løk


Del opp og finn frem ønsket topping. Vi bruker ofte champignon og paprika. Ta det du har i hus eller som du liker smaken av. Tomat, mais, bacon, jalapenos eller ananas f.eks

Pizzasausen kommer fra boks, veldig god.


Bland sausen inn i kjøttdeigen og løken når det er ferdigstekt.


Legg fyllet oppå pitabrødene


Legg toppingen over der igjen


Evt krydre og strø deretter ost på toppen


10-12 minutt i ovn på 200 grader og en knakende god pitapizza har sett dagens lys.

Vel bekomne!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.