Bakgrunn

FB

tirsdag 2. oktober 2012

Litt nytt i stuen!

Jeg har den siste tiden flyttet litt rundt på ting i stuen, en lett ting som gjør veldig mye.
Jeg har ikke mange måter å ommøblere i stuen for er veldig låst med sofa og tv, men interiøret er noe lettere å flytte på. Og blir man lei eller ikke fornøyd flytter jeg det bare tilbake. 


 Grenene på bokskapet står nå i Alvevasen min fra Wik og Walsøe


Dette søte fatet har jeg sett på ved flere anledninger på Kid, og nå som det var salg på 50% slo jeg til.Med et grått kubbelys og en enkel fin hvit lysestake fra Feel jeg har hatt en stund.
Jeg har to av disse små kronene fra Ellos hvor jeg satte den ene oppå her.


lørdagens shoppingtur til Søstrene Grene i Sandnes hadde jeg med meg denne grå esken med stjerner på.
Jeg ser nå at det hadde gjort seg med en eller to fargerike til oppå der, det får bli neste gang. Heldigvis er det ikke så langt å dra for å handle nye og heldigvis koster de ikke mange kronene.

Den lilla ble kjøpt i sommer på Søstrene Grene i Stavanger, og de er plassert inni Expedithylla i stuen. Oppi der ligger papirer og kvitteringer midlertidig før de blir fast plassert i arkivbokser og perm på kontoret.


1 kommentar:

  1. Alltid koselig å flytte litt rundt på interiøret.
    Søstrene Grene har mye fint nå. Var innom istad Søstrene Grene i stad og la igjen en 500 lapp imens jeg tok med meg to nesten fulle poser hjem. Nå ble det mange kalendergaver (fant plutselig ut at jeg ville overraske søsteren min med kalender, så nå har jeg fire kalendere å pakke inn. er nesten ferdig med to av de da).

    Ha en fin tirsdag!
    Klem fra Tonje Merethe

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.