Bakgrunn

FB

lørdag 20. oktober 2012

Pluss Tid


Denne uken fikk jeg siste nummer av Pluss Tid i posten. Jeg har "abbonert" på dette magasinet i flere år, siden før vi fikk barn (altså mitt forrige liv, hehe)  Denne gangen var det vareprøve med på en ny Dusjsåpe som jeg gleder meg til å prøve, den luktet kjempegodt hvertfall. 


"Hva er PlussTid?

PlussTid er Lilleborg sitt program for småbarnsfamilier og alle andre husstander i Norge.  Lilleborg står bak mange av familiens mest brukte hverdagsprodukter. Daglig bruker familier i Norge våre produkter som Zalo, Jif og OMO for å gjøre livet litt enklere. 

  De fleste småbarnsforeldre opplever den velkjente tidsklemmen. Det er vanskelig å få tid til alt som skal gjøres, og samtidig gjøre det beste for barna. PlussTid bringer gode råd og nyttige tips som gjør deg i stand til å utføre mange av de hverdagslige oppgavene enklere, mer effektivt og kanskje riktigere. Tiden du sparer kan du bruke sammen med familien eller til å ta vare på deg selv.

Magasinet PlussTid sendes 4 ganger i året, og ofte følger det med vareprøver. PlussTid er gratis for medlemmer."

Vil du få gratis magasin i posten 4 ganger i året og mye nyttig lesestoff
trykk her for å bli medlem du også.


1 kommentar:

  1. Jeg får også dette bladet, kjekt blad å lese i :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.