Igjen inspirert av Rema 1000 sine kampanjer med middag til familien for under 100 lappen. Jeg synes det er kjekt å lage nye ting til middag, for vi har en tendens til å gro noe fast i det samme gamle. Nå er turen kommet til en Italiensk Klassiker, nemlig
Lasagne
1 pk kjøttdeig eller karbonadedeig
1 pk Lasagne plater
1 stk Løk
2 stk Gulrot
2 bokser Hakkede tomater
4 dl Lettmelk
100 g Norvegia
Kutt løk og gulrot i små biter.
Stek kjøttdeig, ha i løk og gulrot når det nærmer seg ferdig.
Ha i to bokser med hermetiske tomater og la det surre en stund mens du lager en standard hvit saus med
2 ss smør og 4 dl lettmelk.
Begynn med tomatsaus, så hvit saus før pastaplater.
Fortsett med flere lag til du er tom for sauser. Jeg fikk 3 lag av denne oppskriften.
Slutt med hvit saus i siste laget og ha revet hvitost på toppen.
Sett i ovnen på 180 grader i 30 minutt
Lag en enkelt grønnsalat av mais, agurk, tomater, paprika og salat.
Jeg bruker den geniale tupperware tingen til å renne av maisen over vasken. Dette er noe jeg fikk som gave i et Tuppwerwareselskap for mange herrens år siden, et av de beste redskapene på kjøkkenet.
(nesten i daglig bruk til sylteagurker, mais eller fetaost)
Ferdigstekt Lasagne, la hvile litt før servering.
Klar for servering, velbekomne.
Kan også serveres med baguetter eller rundstykker, gjerne med hvitløk i.
Naaaam - den der så skikkelig god ut altså!!
SvarSlettHer ble det også lasagne på menyen, men ikke ny-laget. Jeg fryser ned når jeg lager, så kan jeg ta opp når jeg får lyst på ;) Bruker matprat.no endel, og synes den lasagnen er god.
Ønsker deg en flott helg videre.
Klem fra Christine
Det så kjempe godt ut :)
SvarSlett