Bakgrunn

FB

torsdag 10. januar 2013

BoligDrøm

Jeg er abonnent på BoligPluss men leser også et par andre interiørblader ved behov eller ønske. Hvis jeg er syk eller vil ha noe ekstra kjøper jeg gjerne Bonytt, Rom 123 eller BoligDrøm.

Og i det siste nummeret var det veldig mye fint, blandt annet en artikkel om link til bloggen til Anette som bor i Bergen. De har et kjempefint hus som hun blogger om i bloggen LykkeBo. Lagt den til i leselisten min og den skal følges med i fremtiden. Veldig bra blogg og veldig fint interiør til inspirasjon.

To andre ting jeg kom over i bladet som fanget min interesse var dette kule produktet fra Cult Design.
Var ikke det ganske stilig. Man kjøper en pakkeløsning og kan bruke brettet til hva man vil. Mer kan du lese HER inne på Boligdrømshoppen.


Også falt jeg helt for denne kisten i nederste hjørnet som er fra Skeidar. Sjekker nettsiden og ser at den kommer i tre størrelser hvorav den medium størrelse herved skrives opp på min ønskeliste. Her finner du linken til den.  Vi har lekeoppbevaring i stuen og kommer nok til å ha det en stund enda, og har det pr idag i en utslitt stygg kiste fra 90 tallet. Denne hadde virkelig passet perfekt inn.1 kommentar:

  1. Denne kisten vil jeg anbefale på det sterkeste. Den har jeg selv i str. medium. Vi bruker den til å oppevare leker i den. Den er genial, romslig og ikke minst stilfull. Elsker den.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.