Bakgrunn

FB

mandag 14. april 2014

Omaggio til påske!

I helgen som var hadde jeg bursdag, jeg ble 35 år og er halvveis til sytti!

Av min søster fikk jeg gavekort på Til Bords siden hun visste at jeg ønsket meg Omaggio vasen i medium størrelse i sort. Så da dro jeg rett til Kvadrat og kjøpte den samme dag, det var den siste de hadde inne så den er tydelig populær enda. 


Dro rett hjem og satte greiner med påskepynt i den, små figurer som er arva av mannens farmor.


På lys-fatet på spisebordet har jeg brukt ene minivasen i samme serie til lysestake og den lille vasen til et par gule tulipaner. På fatet står to påskekyllinger jeg har fått av min mor som jeg husker ble pyntet med til påske da jeg selv var liten. De er egentlig ikke veldig vakre, men det er litt av sjarmen for meg.

Det var litt av min påskepynta stue, gul er ikke en farge som er fremme annet enn til påske da den er litt for sterk for min smak. Men fint å se på i påsken med små fargeklatter her og der.

Her er det hjemmepåske, disse to dagene nå er barna i barnehagen og i dag har jeg vært og trent. I morgen skal kjøleskap og skuffer fylles opp med ny mat før det venter et par rolige fridager. Vi har et par småting på tapeten som vi tenker og bedrive dagene med og gleder meg til å tilbringe tiden sammen med barna og mannen. 

2 kommentarer:

  1. Omaggio er på mi ønskeliste også! Men kanskje eg skal vente litt, sidan vi skal gifte oss i august ;)

    SvarSlett
  2. Og herlighet!! Gratulerer så mykje med overstått!! :):):)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.