Bakgrunn

FB

fredag 5. april 2013

Fyllt kylling


 Fyllt kylling fra Fru Mæla sin blogg måtte man jo prøve å lage. Den virka så enkel og lage og ikke minst virket den til å smake godt, så en lørdag ble denne laget til kvelds for oss voksne.


Ingredienser:

1 kyllingfilet pr person

Til fyll:

Pesto, kremost med kryddersmak og ost

Baconstrimler til å surre rundt.

Lag et dypt snitt i hver filet, nesten helt gjennom fileten. Fyll med godt med kremost i hver filet, eller akkurat så mye som du selv ønsker. Neste steg er å legge pesto over kremosten du akkurat smurte utover. Til slutt ruller du en skive hvitost og legger i snittet før du bretter igjen og surrer 1-2 strimler bacon rundt hver filet.

Del opp eplebiter og resten av det skivete baconet og legg over kyllingfiletene før du setter i ovnen på 225 grader i 30-40 minutter. Avhenger av hvor store filetene er.

 Serveres med ris og bearnaise saus.

Vel bekomne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.