Bakgrunn

FB

torsdag 2. februar 2012

Rom for rom, Gangen nede

I serien rom for rom er vi nå i første etasje. Rommet en møter først er gangen nede. Derfra er det dører til kjøkken, stue, vaskerom og toalett. Samt trappen opp til andre etasje.


Her er gangen før


Så pussa vi den opp og den ble slik. På sikt har jeg lyst å kjøpe hvite dører, og male de utgår siden det er ikke mindre enn 10 dører i hele huset, 5 i hver etasje. Men en kan jo kjøpe nye hvite slette dører for 300 kroner stykket, så kanskje det blir prioritert en gang i fremtiden. Men når veggene er lyse og fine gjør det ikke så mye med lakka furudører.


Skapet med knagger og bildet vi fikk da vi gifta oss.
Knaggene ble kjøpt for å matche bildet og det var klart de måtte henge her ute.


På sikringskapet har jeg limt et Velkommen skilt. Lurte på å male skapet hvitt, men satte på et skilt istedet.


Borte ved inngangdøra er det et innhukk. Når vi kjøpte hang det en stygg furu (såklart) hattehylleting med knagger og plass til kleshengere. Den ble fort revet ned. Først tenkte vi å utnytte område og ha skyvedører montert her. Det er bare 50 cm dypt til lysbryterne, så jeg trodde ikke vi kunne få tak i skap.


Men etter litt leting fant vi kleskap på Skeidar som var så lite. Vi kjøpte det på tilbud til 599,- Det er rundt 175 høyt, og like etterpå fant vi ett til som var 190 høyt. Men da hadde vi allerede skrudd opp og fått inn dette, det passer akkurat inni hullet. 


Inni skapet er det godt system til jakker, uteklær til ungene og diverse.
En hylle til hvert familiemedlem er ganske praktisk.

Forran skapet er det en enkel sort dørmatte fra Jysk som er kutta for å passe akkurat inn.


Av et gammelt skostativ kom jeg på den geniale ideen å lage et nytt som passa akkurat inni skapet. Som sagt så gjort. Vi målte og saga til så det ble plass til to par sko i bredden. I lengden satte vi på noen knotter nede så det kommer lenger opp og er plass til sko under også. Under har vi en plastmatte fra Ikea for å skåne underlaget for sand og skitt.


2 kommentarer:

 1. Deilig å pusse opp litt tenker jeg. Ble lyst og fint nå, og genialt med skap til å gjemme bort sko og jakker...

  SvarSlett
 2. Å så fint resultat det ble der hjemme hos dere.
  Ja Man får forsöke så gott man kan og mye tid går till leiting om man ikke kan, eller vill/har muligheten å bygge selv. Smart skolösning ble det åsså!
  Ha en fin dag
  Lena

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.