Vi er inne i en "finne nye hverdagsmiddager" periode.
Da ble jeg veldig glad når fineste Tonje Merethe på sin blogg la ut en oppskrift på en slik middag.
Når man kommer over sånne oppskrifter får jeg lyst å prøve noe nytt og setter igang selv. Noen ganger blir det helt likt som orginalen, men kan også lage min egen versjon.
Man trenger gulrøtter, fersk brokkoli, laksefileter og fullkornmakaroni.
Del broccolien i buketter
Skjær gulrøttene i tynne skiver, jeg brukte rivjernet for å få de tynne nok.
Kan også bruke ostehøvel eller dele med kniv.
Kok brokkoli og gulrøtter lett i en gryte, trenger ikke mange minuttene.
Kok opp makaroni, så mye som du ønsker. Se på pakken. Jeg bruker 3-4 dl for 4 personer
(2 voksne og 2 barn)
Kok brokkoli og gulrøtter lett i en gryte, trenger ikke mange minuttene.
Kok opp makaroni, så mye som du ønsker. Se på pakken. Jeg bruker 3-4 dl for 4 personer
(2 voksne og 2 barn)
Del fisken i små biter
Lag hvit saus av: 2 ss smør og 2 ss hvetemel, som spes med 4-5 dl lettmelk
Kok sausen for å fjerne melsmak og rør så den ikke klumper seg.
Bland alt oppi sausen, rør lett rundt.
Legg i ildfast form, ha strøkavring på toppen.
220*c i 10 til 15 minutt.
Vel Bekomne!!!
Håper middagen falt i smak. Denne retten står på min ukesmeny, så ikke mange dagene til laksegrateng hos oss..
SvarSlettHa en fin lørdagskveld!
Klem