Bakgrunn

FB

torsdag 31. oktober 2013

Halloween

 I dag 31. Oktober er det Halloween. 


På Wikipedia kan man lese om denne dagen:

"Halloween er det engelske navnet på allehelgensaften, den katolske minnefesten for helgener og martyrer/helgener som ikke har egen dag i kalenderen. Ifølge keltisk tradisjon feires Halloween på kvelden den 31. oktober.

Halloween har sin opprinnelse i en pavelig bulle fra 749, ført til USA på 1600-tallet av engelske immigranter, dog med elementer fra andre lands emigranter. Halloween har på 1900-tallet særlig blitt markert i USA der utkledde barn går fra hus til hus og tigger godteri med ordene trick or treat. Rundt millenniumskiftet begynte også feiring av Halloween å bli utbredt også i Norge."

Noen pynter masse til Halloween, jeg har kun et par småting. 


Pompomer i vinduene som ser ut som gresskar. Disse er fra Ebay, men de har lignende på TGR.
I vinduet på gjestetoalettet ut mot gaten henger det et spøkelse.


Mange skjærer ut gresskar men siden vi ikke feirer det noe har jeg ikke gjort det.
Men synes det er ganske kult og har lyst å prøve en gang.


Eneste feiringen her blir at det er innkjøpt godteri som deles ut til barn som kommer og ringer på i "Knask eller knep!" 

Happy Halloween

1 kommentar:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp uy tín, giá rẻ

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.