Bakgrunn

FB

mandag 27. mai 2013

Hagearbeid!

Jeg er overhodet ingen hageentusiast- tvert i mot kan man vel si. Men vi vedlikeholder det lille av utearealer som er rundt det lille huset vårt. Idag var det tid for å klippe plenen og kantene.

Og tror du ikke at det var ferdig allerede før klokken var NI!!


Mens min mann som har fri hver mandag leverte ungene i barnehagen gikk jeg fort ut og fant gressklipperen. Vi har så lite gress/mose å gå over at vi har enda den type klipper som er manuell og man triller med egen kraft. Ikke noe bensin eller elektrisk her i gården nei....

10 minutter senere kunne jeg finne frem den elektriske kantklipperen og kjøre over der man ikke kommer til med gressklipperen. Helt under hekken mot naboen kommer man ikke til med noe, så her er det bare saks som gjelder.

Men nå er alt gjort og det føles godt. Skal også sies at det var meldt regn før lunch idag, nå har det uteblitt så langt. Men det var en av grunnene til at vi var så tidlig på an i dag.

Godt med alt som er gjort!!1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.