Bakgrunn

FB

mandag 23. januar 2012

Gangen under oppussing!

Idag var dagen avsatt til å begynne igjen i gangen. Det har tatt sin tid av mange grunner, men la oss ikke dvele med det men heller se fremover mot hvite og nye flater.


 For snart 3 år siden når vi var på visning i huset såg det slik ut. Grusom oransje tapet som var ekstremt oppskrapt, flerra av og ødelagt. Det var faktisk en helt forferdelig stygg farge, og det var klart at slik kunne vi ikke ha det over tid. Vi fjerna det oransje øverste laget og hadde bare pappen på veggen lenge. Men uansett var faktisk ALT bedre enn den grusomme oransje fargen!!


Den borteste delen ser idag slik ut. 


Her er den delen vi holder på med nå. Dette er før pussing og sparkling.


Så underveis, ikke akkurat bare litt støv som kom der. Hadde heldigvis lukket alle dører og funnet alt vi trengte ut i gangen så vi slapp og gå inn og ut. Men det ble bra til slutt, og nå mangler bare tapetseringen og malingen. Men kontra dette er jo det enkelt, og kosearbeid som man ser resultatet av.

Den flekken midt på bildet her, eller en firkant som er i mørkere farge- det er ekstra gipsplate som vi har skrudd i det som var et stort hull. Et stort hull etter dørhåndtaket som ungene som bodde her før har knust hard i veggen en eller flere ganger så det gikk hull i hele veggen. Vi har knott på håndtaket og skal kanskje også ha noe i gulvlisten nede for å forhindre at det skjer igjen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg vil svært gjerne besøke din blogg om du har en så del den gjerne med meg.